Herroepingsrecht/retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Ook producten die door het verzenden kapot zijn gegaan mogen retour gezonden worden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Uitzondering hierop is als het product kapot is, dan vergoeden wij ook de retourkosten. Neem altijd eerst contact met ons op voordat u kosten maakt.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u het herroepingsformulier invullen en contact met ons opnemen via info@scrapbookzolder.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het herroepingsfomulier kunt u hier downloaden.