Verzendkosten

Verzendkosten

Voor brievenbuspost hanteren we één vast bedrag ongeacht het gewicht, namelijk € 3,95. Boven de €20,00 wordt brievenbuspost gratis verzonden.
Voor pakketpost tot 10kg rekenen we € 5,95.  

Bestellingen boven de € 50,00 (exclusief verzendkosten) en onder de 10 kilogram worden binnen Nederland gratis verzonden! 
Zodra het pakket/de bestelling is afgegeven aan PostNL, zijn wij niet meer aansprakelijk voor verlies, diefstal, enz. Verzending geschiedt op risico van de klant. Deze kan op verzoek zijn bestelling verzekerd laten verzenden, de meerkosten zijn voor de rekening van de klant. 

Bestellingen uit België worden boven de €50,00 voor €5,00 verzonden. Daaronder worden de verzendkosten automatisch berekend.

Bestelt u vanuit buiten Nederland, de website berekend uw verzendkosten. Fouten in dat programma worden via de mail gecorrigeerd en het te weinig of te veel betaalde verzendkosten moeten dan alsnog betaald of teruggestord worden. U kunt ook een mail sturen voor de huidige actuele verzendkosten!

Retour zenden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren (inclusief de megeleverde factuur) en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@scrapbookzolder.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Aanbiedingen en andere speciale acties kunnen niet worden geretourneerd tenzij via de mail anders is overeengekomen.